Важна информация

В продължение на дълги години практика доктор Джян е придобил знания и умения, които му позволяват да намира верен отговор за много болести. Хиляди хора идват при него с казуси, пред които западната медицина е капитулирала напълно. Той използва тайните, предадени му от неговия учител, както и богатия си практически опит, за да помага доколкото може. А той може доста!

Но все пак имайте предвид, че не всяка болест може да бъде излекувана във всеки етап от нейното развитие. Например рак в терминална фаза, въпреки че има значителни шансове за ограничаване на разпространението, не може да бъде лекуван със стопроцентна гаранция за успех.

Трябва да се разбере, че силата на класическата китайска медицина е по скоро в предотвратяване появата на различните видове болести, отколкото в лечение на вече проявилите се в резултат на предходни грешки симптоми. Те, разбира се, могат с изключителен успех да бъдат третирани и овладяни, но естествено това изисква повече време и грижа от страна на пациента. За съжаление, времето е ограничен ресурс за всички нас, а за някои то е твърде недостатъчно.

Бих искал да кажа също, че съм виждал лечения с методите на класическата китайска медицина, вследствие на които пациентите не получават желаното облекчение. Все пак повечето, на които съм бил свидетел, са постигали удивителен успех за хора, загубили тотално надежда вследствие на пълната безпомощност на западната медицина да се справи с болестта. Според мен винаги има вероятност за неуспех, без значение дали се разчита на методите на западната или източната медицина, особено когато пациентът няма воля за промяна и не съдейства.

Като създател на този уебсайт, съм воден от собствения си опит, както и от убеждението, че практикуването на И Дзин Дзин води до положителни ефекти върху човешкото развитие във физически и духовен план.

Клиника Синлин и школата по И Дзин Дзин, основани от доктор Джян, съществуват само в Китай. Към момента в България няма достатъчно напреднали ученици в практиката, за да дават каквито и да било съвети или инструкции. Преподаваните техники не водят до никакъв реален положителен резултат, без физическа подготовка на тялото, която може бъде направена единствено в Китай.

Клиниката е с отворени врати за всички. Горещо препоръчвам на всеки, който има желание, да се присъедини към някоя от групите, които редовно посещават д-р Джян, и да придобие собствен опит.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *