Посещения на клиника Синлин

Вратите на клиника Синлин са отворени за всеки.
Най-често лекарите са посещавани от:

  • Хора със здравословен проблем, с който нашите лекари се затрудняват. Доста често костеливи заболявания намират своето решение, след като истинската причина за състоянието бъде успешно диагностицирана и премахната.
  • Хора, които искат да проверят диагностициран проблем от западната медицина или просто искат да проверят здравословното си състояние. Пулсовата диагностика на лекарите им позволява да бъдат изключително точни в своите преценки и да дадат съвет отностно вече предписано лечение. Много хора научават за неподозирани от тях опасности, които западната медицина не е в състояние да диагностицира в ранен стадий.
  • Хора, които се занимават с практики за вътрешно развитие или бойни изкуства. Тези практики са чудесни! Лошото е, че ако практикуващият не е здрав и няма опитен наставник, такива занимания могат да доведат до сериозно заболяване или нежелани резултати. Също така лошото е, че нямаме отправна точка, не знаем на какво да акцентираме, не знаем дали напредваме или напротив. За такива хора лекарите могат да бъдат безценен източник на информация.
  • Хора, които искат да знаят къде са уязвими. Всеки от нас има слабо място, което с течение на времето се превръща в причина за доста страдания. Традицията в Китай е да се предотвратят в зародиш болестите, към които сме предразположени по рождение, чрез полагане на грижи за тези слаби органи от рано.
  • Хора, които са просто любопитни. Да придобиеш реална представа за това какво е чи е безценен опит, който може да преобрази досегашните Ви разбирания. Дори само за това си струва дългото и изморително пътуване до Китай.

Групи за посещения

Информация за планираните посещения можете да намерите на тази страница

Програма на посещенията

Въпреки че при всяко посещение лекарите решават в движение какво е най-удачно да се направи в зависимост от конкретните обстоятелства и членове на групата, следните елементи почти винаги присъстват:

 • Проверка състоянието на всеки гост чрез пулсова диагностика. Йерархията в училището е дълбоко уважавана и обикновено първи минават учениците с най-много опит, последвани от начинаещите и всички останали гости. По време на този на пръв поглед много кратък контакт, лекарите придобиват изключително детайлна и точна представа за състоянието на всеки жизнено важен орган благодарение на необикновените способности, развивани в продължение на дълги години учение и практика, и своя богат лечителски опит.
 • Много често се случва така, че някои пациенти научават за неподозирани от тях проблеми, породени от блокажи в тялото, които възпрепядстват свободното движение на енергия и кръв в организма. За да ги убедят в наличието на подобни блокажи лекарите използват Фа Чи процедура, при която лекар инжектира енергия в тялото на пациента. При този изключително интензивен енергиен поток, блокажът предизвиква мускулни контракции, вместо да премине свободно през тялото на пациента. Доста е убедително, повярвайте ми!
 • Горните две техники за диагностика се допълват от трета, която е типична за класическата китайска медицина и се прилага само ако на база на предните две лекарите се съмняват за наличието на проблем. С помощта на вендуза се извлича кръвна тъкан, за да се анализира вискозитета и цвета й. Кръвта на напълно здрав човек е алено червена, течна и без специфичен мириз. А понякога се получава така, че всички присъстващи не смогват да излязат от стаята, прогонени от неприятната миризма на тъканите най-често при ракови или предракови състояния.
 • Гостите, за които диагностиката идентифицира проблеми, ще бъдат поканени на личен разговор с лекарите, където ще могат да получат повече информация за състоянието си, както и за различните варианти на лечение. Тази информация е лична и конфиденциална.
 • Ако лекарите са в състояние да помогнат и ако пациентът реши да предприеме лечение в клиниката, се пристъпва към изпълнение на лечебната програма. Най-често тя включва прием на билки и различни енергийни манипулации според конкретния случай. След всеки прием на билки се извлича отново кръв с цел анализ на ефекта, като крайната цел е кръвта да придобие алено червен цвят, да е течна и без специфичен мириз. Това е критерият за успешно завършена лечебна процедура. Циклите на прием на билки и извличане на кръв може да отнемат от един до три дни в зависимост от критичността на случая.
Важно! В случай, че се нуждаете от лечение, моля имайте предвид, че билковите лекарства се заплащат. Приготвянето им е изключително трудоемко и изисква дългогодишна практика и знания, натрупвани и предавани през годините от учител на ученик. В зависимост от конкретния здравословен проблем, лечението може да изисква значителни финансови средства, тъй като се използват редки билки и специфични материали, които не могат да се набавят лесно. Диагностиката, чи процедурите, както и консултациите с лекарите са напълно безплатни.

Преди да предприемете лечение, моля обсъдете в детайли състоянието, в което се намирате и разберете добре това, което лекарите могат да направят за Вас. Лекарите са напълно отворени към гостите си и ще направят всичко необходимо, за да вземете информирано решение.

Винаги лекарите правят демонстрация с цел да докажат на гостите, че имат реални качества и умения да лекуват и да обучат онези, които имат желание да практикуват тяхното изкуство. Най-често това е Фа Чи процедура, при което се прехвърля жизнена енергия от лекар на гост. Всички гости са поканени да участват, като прехвърлената енергия благоприятства тяхното здраве и практика.

Гостите, които са в добро здравословно състояние и имат желание да практикуват И Дзин Дзин преминават през процедура, която ще им позволи да направят успешно своите първи стъпки към това необятно и интригуващо изкуство

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *