Чигун като метод за лекуване

ЧиГун от китайски означава “работа с чи”.

Интересно е, че докато западният човек все още се чуди дали зад понятието чи съществува нещо реално, в Китай са открили и усъвършенствали метод за лекуване, в основата на който е именно висшето майсторство в управлението и контрола над човешката вътрешна биоенергия.

С това интервю доктор Джян разяснява някои основни идеи и прави невероятна демонстрация.


След като стартира видеото, натиснете СС, за да включите субтитри на български

Основни акценти

Принципът на ЧиГун като лечебен метод е да се повлияе положително на човешкото тяло като се “инжектира” енергия от лекар на пациент.

В резултат се постига баланс на Ин и Ян при пациента и качествено се променят формираните нездрави структури в неговото тяло.

Този метод е много бърз и ефективен и само след няколко сесии проблемът може напълно да бъде решен.

Традиционната китайска медицина също има такава цел, но процесът на лечение изисква много време, за да се постигне пълно излекуване.

Ние също ползваме методите на Традиционната китайска медицина, но сме ги усъвършенствали по свой начин, за да сме по-ефективни и полезни.

Много са малко заболяванията, които не могат да бъдат повлияни положително с ЧиГун. За енергията всички болести са еднакви.

ЧиГун терапията има едно ограничение при лечение на инсулт. Заболяването може да бъде превъзмогнато успешно, ако нервните тъкани на пациента не са засегнати.

Процентът успеваемост при лечение с ЧиГун е доста висок.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *